Rengöring med ozon

Gör skinande rent och fräscht, med hjälp av en ozongenerator

Ozon är en naturlig gas som har väldigt lätt för att reagera med andra ämnen. När ozon reagerar med andra ämnen bryter det sönder de ämnen som orsakar dålig lukt, till exempel rök eller mögel, och istället bildas luktfria ämnen och den dåliga lukten försvinner.

Det ozon som inte används för rengöring omvandlas av sig själv till vanligt syre, och det enda som finns kvar i rummet när du går in efter avslutad behandling är en ren och fräsch doft.

Ozon är effektivt

Ozon är en molekyl som består av tre syreatomer. Ozonet är starkt oxiderande och därför är det väldigt effektivt på att bryta sönder molekyler som luktar illa. 

När du rengör med ozon skapar ozongeneratorn ozon i det utrymme du vill ta bort dålig lukt från. Ozon är en gas och den sprider sig överallt i hela rummet. På så sätt kommer det åt dålig lukt i tak, textilier, väggar och i alla skrymslen och vrår som annars kan vara svåra att komma åt.

Ozon är enkelt

Att få bort dålig lukt med ozon är enkelt. Det enda du behöver göra är att täta alla springor i rummet där du vill göra en ozon behandling, ställa in ozongeneratorn enligt tillverkarens instruktioner, sätta igång den och lämna rummet. Nu rengör ozonet åt dig, medan du kan göra något annat i några timmar.

Låt ozongeneratorn arbeta under den föreskrivna tiden. Efter avslutad behandling ska du vänta med att gå in i rummet så länge som tillverkaren anger, för att det överblivna ozonet ska sönderdelas av sig själv till vanligt syre. 

Ozon är miljövänligt

Inget mer slabb med starka rengöringsmedel som är skadliga för både dig och miljön! Det enda ozongeneratorn behöver är ström. Sätt i kontakten så skapar ozongeneratorn ozon ur luftens syre. 

Efter avslutad behandling finns det inga jobbiga rester att ta hand om, utan det ozon som inte används för rengöring omvandlas till vanligt syre. 

Rekommenderade produkter
Rent utan kemikalier
Ozon är ett miljövänligt alternativ till städning med kemikalier

Ozon är ett miljövänligt, billigt och effektivt sätt att desificera och få fräschare luft.

Med ozon får du rent från virus och bakterier utan att använda kemikalier som kan vara giftiga för såväl dig själv som för naturen. Ställ bara in ozongeneratorn och låt den gå under föreskriven tid så får du rent och fräscht, utan kemikalier och utan farliga restprodukter som kan förorena naturen.

Denna webbplats använder cookies. Eftersom EU måste detaljreglera allt tvingas vi lägga upp en onödig och irriterande ruta som inte försvinner förrän du klickar OK.